Rušića Jama

Rušića Jama är ett slukhål i Kroatien. Det ligger i länet Dalmatien, i den sydöstra delen av landet, 250 km söder om huvudstaden Zagreb. Rušića Jama ligger 446 meter över havet.

Terrängen runt Rušića Jama är varierad the best meat tenderizer. Den högsta punkten i närheten är Ljubljan meat tenderizer india, 1 237 meter över havet, 5,5 km söder om Rušića Jama. Runt Rušića Jama är det ganska tätbefolkat, med 54 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Split, 17,5 km sydväst om Rušića Jama. Omgivningarna runt Rušića Jama är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet water glass bottles wholesale. I trakten runt Rušića Jama finns ovanligt många namngivna kullar och grottor.

Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 12 °C. Den varmaste månaden är augusti, då medeltemperaturen är 24 °C, och den kallaste är december, med 0 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1&nbsp where to buy glass drinking bottles;682 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 204 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 42 mm nederbörd.