De Tre Musketerer

De tre musketerer (fransk: Les trois Mousquetaires) er titlen på en roman af Alexandre Dumas, d. æ sweater fabric.

Romanen udkom som føljeton i tidsskriftet Århundredet (fr.: Le Siècle) fra 14. marts til 14 glass bottle with rubber cover. juli 1844. Bogen blev udgivet samme år på forlaget Baudry som den første i en trilogi, der også omfatter Tyve år efter (fr.: Vingt ans après) fra 1845 og Musketerernes sidste bedrifter (fr.: Le Vicomte de Bragelone) fra 1850. Hele trilogien spænder over tidsrummet fra Anna af Østrig til Louis XIV’s første regeringsår.

Romanen bygger på mémoires de M. D’Artagnan af Gatien de Courtilz de Sandras, som blev udgivet fra 1700 til 1701 metal water canteen.

De tre titelpersoner i romanen hedder Athos, Porthos og Aramis. Athos beskrives som en mand, der elsker vin og er meget følelsesladet. Porthos er den vilde, der i slåskampene altid gerne vil slås mod to på én gang. Aramis er den fredsommelige, der tilhører Kirken og det åndelige liv. De tre har det kendte motto: “En for alle og alle for en”. D’Artagnan bliver optaget i de tres forbund waterproof phone cover.

Historien om D’Artagnan fortsættes i Tyve år efter og Musketerernes sidste bedrifter.

Efter optræden i romanen.

De tre musketerer er blevet filmatiseret mange gange; denne liste viser nogle af de mest kendte udgaver: