Cerro La Cabra (bergstopp)

Cerro La Cabra är en bergstopp i Chile. Den ligger i provinsen Provincia de San Felipe och regionen Región de Valparaíso, i den södra delen av landet, 70 km norr om huvudstaden Santiago de Chile. Toppen på Cerro La Cabra är 1 569 meter över havet.

Terrängen runt Cerro La Cabra är kuperad åt sydost, men åt nordväst är den bergig. Den högsta punkten i närheten är 1 834 meter över havet, 2,8 km norr om Cerro La Cabra. Runt Cerro La Cabra är det ganska glesbefolkat, med 34 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är San Felipe, 11 cheap water bottles,5 km norr om Cerro La Cabra waterproof case for 5s. I trakten runt Cerro La Cabra finns ovanligt många namngivna berg.

Omgivningarna runt Cerro La Cabra är i huvudsak ett öppet busklandskap. Årsmedeltemperaturen i trakten är 19&nbsp top football shirts;°C. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 29 °C, och den kallaste är juli, med 8&nbsp glass water bottle uk;°C. Genomsnittlig årsnederbörd är 349 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 114 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 2 mm nederbörd.